Faz tempo que não fazia este pudim!
It has been some time since I have made this pudding!
É um pudim de 2 camadas. A primeira camada é feita com 2 bananas, 2 chávenas de leite de aveia, 2 colheres de sopa de seiva de ácer e 8 colheres de sopa de sementes de chia. Tritura-se tudo num liquidificador, verte-se em tacinhas e vai ao frigorífico.
It is a 2 layer pudding. The first layer is made with 2 bananas, 2 cups of oat milk, 2 tbsp of maple syrup and 8 tbsp of chia seeds. Blend everything in a blender, pour to little bowls and put in the fridge.
A receita é daqui:
The recipe is from here:
Enquanto as tacinhas estão no frigorífico, aproveita-se o liquidificador para triturar 2 mangas descascadas e sem caroço e junta-se o sumo de 2 limas. Tritura-se tudo até ficar cremoso. Depois verte-se por cima do pudim de chia.
While the pudding is in the fridge, use the blender to blend 2 peeled mangoes without the stone and add the juice of 2 limes. Blend eveything until creamy. Then pour over the chia pudding.
Por fim, corta-se maracujás a meio e verte-se cada metade de maracjuá em cada tacinha. Uma delícia de fruta e saudável!
Finally, cut passionfruit in halves and pour each half over each pudding. A fruity and healthy deliciousness!
You can eat it as dessert, for breakfast or as a snack :)
More recipes in:
Boa tarde:- Aspeto delicioso que me deixou a salivar
ResponderEliminar.
Feliz Ano de 2024 para si e família.
.
Poema: “ Amar tem o brilho das estrelas “
.
Tem um aspecto divinal!
ResponderEliminarBeijinhos e um bom ano.
https://chicana.blogs.sapo.pt/
Amazing, this is my type of treat, Thanks for sharing. Pinning it for sure.
ResponderEliminarI visited you via Katherines Corner: Style to Love and the TFT Blog Hop
I linked up this week with = 56+57.
Vou guardar a sugestão!
ResponderEliminarIsabel Sá
Brilhos da Moda